Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

6,8 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
6,9
Comfort
6,3
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
6,0
Personeel
6,3
Waar voor uw geld
6,8
Beoordelingen
    Reiziger
    be
    3,8
    3 oktober 2017
    Triestig verblijf in het hotel zeker geen 3 sterren waard! Het was niet leuk om terug te komen op de
    We kwamen binnen in het hotel en we werden niet begroet, de persoon achter de balie bleef neer zitten en zei geen woord. Wij moesten de persoon aanspreken wanneer we terecht konden op onze kamer! Ook voor andere service was er geen goed woord over te spreken! De service buiten her hotel was super bv de taxi was super! Een mooie uitleg gekregen over de stad.
    nl
    7,1
    17 september 2017
    Personeel in de ontbijtkamer niet al te vriendelijk ontbijt tot half tien, half 10 licht uit!
    nl
    7,9
    19 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Robin
    be
    7,1
    15 mei 2017
    -Geen haardroger op kamer. -Handdoeken werden niet elke dag ververst.
    -Ideale ligging van het hotel, niet ver van de Karelsbrug en het centrum. En toch in een rustige wijk. -24-uursreceptie.
    Marco
    cz
    9,6
    13 augustus 2016
    Prijs kwaliteit was zeer goed
    Jeroen
    nl
    7,9
    24 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peterdg
    be
    7,1
    31 mei 2016
    vrij rustig gelegen hotel, voldoende ruimte op kamers. Dus goed
    Jammer dat het gebouw in de steigers stond met groene stofmatten rond waardoor geen uitkijk naar buiten toe, behalve de planken en stelling
    ontbijt eenvoudig maar vrij redelijk, thuis eten we toch ook niet meer. Enkel wat vers fruit erbij en enkele zuivelproducten zouden het nog iets beter kunnen maken, maar men mag niet alles verlangen.
    Els
    be
    2,9
    19 mei 2016
    Helemaal niets goed aan dit verblijf
    zogezegd een 3 sterrenhotel, maar was geen ster waardig. Ontbijt met uitgedroogd brood ziet op de foto's er mooi uit, maar in werkelijkheid kan het niet slechter. De kamers waren niet echt schoon en tijdens ons verblijf hebben ze niet eens schoongemaakt. We kregen een kamer met twee aparte bedden tegen de muur aan, waardoor een persoon moest kruipen over bed. De gang was zeer gehorig en er waren een aantal geluidruchtige gasten die het personeel ook kon horen en er werd totaal niet ingegrepen en we hebben dit zelf moeten doen. Ook was het personeel alles behalve vriendelijk. Voor prijs is dit echt slechte kwaliteit. Niets aan dit verblijf was goed en ons zien ze hier nooit meer terug.
    Helemaal niets
    Peter
    nl
    7,1
    26 april 2016
    Lakens werden niet verschoond Lift was defect waardoor we 4 trappen op moesten lopen
    Ligging goed 24 uurs receptie
Sluiten