Beoordelingen

6,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
6,8
Comfort
6,4
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
6,0
Personeel
6,3
Waar voor uw geld
6,8

Beoordelingen

    sarissa
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    31 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peter
    nl

    Beoordelingsscore

    3,3
    24 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    P'te Fleur
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    27 maart 2018

    Geweldig stad!!! Wij gaan zeker terug.

    Ontbijt was karig. Medewerkers chagrijnig. Ondanks dat ik vrolijk “goodmorning zei” heeft het niet geholpen on het ijs door te breken.
    Dat wij alles te voet konden doen.
    Reiziger
    be

    Beoordelingsscore

    3,8
    3 oktober 2017

    Triestig verblijf in het hotel zeker geen 3 sterren waard! Het was niet leuk om terug te komen op de

    We kwamen binnen in het hotel en we werden niet begroet, de persoon achter de balie bleef neer zitten en zei geen woord. Wij moesten de persoon aanspreken wanneer we terecht konden op onze kamer! Ook voor andere service was er geen goed woord over te spreken! De service buiten her hotel was super bv de taxi was super! Een mooie uitleg gekregen over de stad.
    Lucia
    sk

    Beoordelingsscore

    8,8
    15 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ru

    Beoordelingsscore

    5,8
    27 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    tr

    Beoordelingsscore

    8,3
    2 mei 2018

    Good choice for an economic and short stay

    There were plenty of bugs in my room which have landed on my face while i was sleeping
    The staff was sooo helpful and kind. Rooms were clean and specious. Breakfast was amazing.
    at

    Beoordelingsscore

    4,6
    23 april 2018
    Personal...they even cannot say good morning to somebody.
    The Location is just perfect!
    Katarína
    sk

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 maart 2018

    Location a

    Staff didn´t understand us , even in Czech or English language. She didn´t care about my question. Other staff from breakfast shouted at other people just because they didn´t close the doors.
    Location and room was great, breakfast were rich and tasty as well.
    Lenka
    cz

    Beoordelingsscore

    10
    25 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ae

    Beoordelingsscore

    3,8
    2 januari 2018

    Disappointed

    The receptionists were very rude and not Friendly. They have no idea about working in hotels and being welcoming.
    Akbar
    no

    Beoordelingsscore

    5,0
    1 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Emilie
    ie

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    cz

    Beoordelingsscore

    2,5
    4 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rami Hamed
    eg

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 november 2017

    Budget Central Hotel

    No Shower gel or Shampoo
    Excellent Value for money & Location Very Good Cleanliness, Comfort & Breakfast Normal Staff & Facilities
    Alejandro
    ch

    Beoordelingsscore

    7,1
    5 november 2017
    The cost of the taxi was twice expensive requested from the Hotel to the airport than what I payed from the airport to the hotel
    I got to the hotel before check in time and the recepcionist was very kind making the room available anyway.
    de

    Beoordelingsscore

    5,0
    5 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ellinger
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    5 november 2017
    Room is spacious and toilet clean, location near to Old Town and close to transport stations.
    de

    Beoordelingsscore

    5,0
    4 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Praveen
    in

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 november 2017
    The location. Proximity to most of the old town tourist points. Welcoming staff and the breakfast
Beoordelingen worden geladen